Jongeren pagina

Welkom op de Jongeren-pagina van de Zuivere Harten.

Op deze pagina houden we jullie graag op de hoogte van al onze activiteiten, wetenswaardigheden, bijeenkomsten etc.

Wij zijn er niet alleen voor de ouderen, maar ook voor jullie, de jongeren onder ons, die ook graag hun best willen doen om de gave van een zuiver hart te verkrijgen en te behouden.

Wil je graag meedoen aan onze activiteiten of wil je graag dat wij  bij jou op school of in je klas langskomen om over de Zuivere Harten te vertellen en jouw juffrouw of meneer vind het goed, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier op deze site.

Jezus houdt van alle mensen, maar van kinderen in het bijzonder. Als je kijkt in het evangelie volgens Marcus bijvoorbeeld, zie je dat Jezus twee kinderen geneest (Mc 5,23 en 9,19) Maar ook Marcus 10,13-16 waar Jezus zijn apostelen een beetje streng toespreekt omdat zij de kinderen die naar Jezus toekomen weg willen sturen. Jezus zegt dan tegen de apostelen: " Laat die kinderen toch bij mij komen en houdt ze niet tegen. want aan hen die zijn zoals zij behoort het Koninkrijk Gods. Voorwaar, (Als Jezus zegt Voorwaar, dan is het belangrijk!) Ik zeg u: wie het Koninkrijk Gods niet aanneemt als een kind zal er zeker niet binnengaan."

Dus Jezus zegt eigenlijk dat grote mensen (volwassenen dus) een voorbeeld moeten nemen aan jullie. Dat Jezus heel veel van kinderen houdt is eigenlijk niet vreemd want God de Vader (die de Vader is van ons allemaal) houdt ook héél veel van kinderen.

Voor ons zijn kinderen (kleine en grote) ook heel belangrijk, daarom willen wij starten met projecten en activiteiten voor jullie, door jullie en met jullie. Meld je daarom snel aan. Voor de kleinere kinderen (t/m 12 jaar) starten we binnenkort met de Z.H. Kids  en voor de grotere onder jullie (12 t/m 18 jaar) starten we binnenkort met de Z.H. Teens . We gaan samen veel activiteiten doen, zoals (thema)bijeenkomsten, samen zijn, (bijbel) lezingen en nog veel meer. Alles gericht op het samen Kind-zijn van God de Vader.

Wil je meer weten stuur dan een mailtje naar: info@zuivereharten.nl of via het contactformulier op deze site.

 

 

 

 

Net als in het evangelie volgens Marcus, kunnen we naar Jezus toe. Je hoeft niet te wachten op een speciale uitnodiging van Jezus. Hij wacht al op jou! We kunnen Hem ontmoeten in een stil, persoonlijk gebed, in de Kerk, tijdens het lezen van de Bijbel, in andere mensen en in alles wat God heeft geschapen.