Stichting Pura Corda

Welkom bij Stichting Pura Corda.

Op deze pagina vind u meer informatie over de doelstellingen van onze stichting.

                                               

 

 

        "samen werken aan een liefdevollere samenleving"

 

De Stichting Pura Corda is in Januari 2019 opgericht en is een christelijke algemeen nut beogende instelling.

Als doelstellingen zijn onder andere vastgesteld; het bevorderen van activiteiten waardoor de contacten van met name alleenstaande ouderen verbeteren in combinatie met christelijke maatschappelijke dienstverlening;

Het helpen van jongeren en gezinnen om dagelijks met hun geloof te leven en dit ook uit te dragen, alsmede ontmoetingsmogelijkheden  creëren om deze groepen te stimuleren zich te verdiepen in het christelijk geloof; Het zich inzetten voor de bevordering van de integratie van vluchtelingen die de intentie hebben om te leven volgens de christelijke weg door middel van het bijstaan in de verdieping van het geloof, ontmoetingen te organiseren, het bijstaan met integratievraagstukken, het bevorderen van onderlinge contacten tussen vluchtelingen en inwoners en christelijke maatschappelijke dienstverlening.

Dit doen wij door het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende activiteiten en projecten door Nederland en Vlaanderen  indien mogelijk in goede samenwerking met andere christelijke organisaties.

Uiteraard kunnen wij uw hulp hier ook goed bij gebruiken. Meld u aan als vrijwilliger of steun ons financieel, met gebed of op een andere manier.

Tevens zijn wij op zoek naar donateurs, die willen meehelpen met het verkrijgen van een liefdevollere, prettigere samenleving. Kijk op de pagina: Donateur worden? voor meer informatie of neem contact met ons op. Dat kan op de volgende manieren: via het reactieformulier hiernaast, via de email: info@puracorda.nl of bel ons op nummer: 06-20293452.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en projecten door middel van verslagen en video's.

Samen kunnen we werken aan een liefdevollere, prettigere samenleving!

Kijk ook op onze website: www.puracorda.nl

Stichting Pura Corda is onderdeel van Societas Pura Corda.